При всяко потенциално заминаване в чужбина си спомнях за къщата,

...
 При всяко потенциално заминаване в чужбина си спомнях за къщата,
Коментари Харесай

Вълдобрев разкри защо е останал в България

 

При всяко евентуално тръгване в чужбина си спомнях за къщата, която от дълго време строя - със стени от песни и изкуство. И си споделях, че в случай че отпътува, тази къща ще остане незавършена. Затова и останах в България, да я достроя и да я оставя на идващите. Това съобщи актьорът и музикант Стефан Вълдобрев в Панорама. Освен това той съобщи, че обожава природата на България. Често споделям, че мога да поема толкоз хубост, добави той.

Музикантът показа новата си книга, която е написал по време на ковид. В изолацията най-вече ми липсваха очите, лицата на публиката, това, което си говорихме и съпреживявахме, показа той.

Вълдобрев изясни, че в хитовата си ария „ Времето лети„ неслучайно пее за препускането, високото движение и вакханалията. Нима всеки от нас не очакваше това да има край, попита Вълдобрев и съобщи, че за него коронавирусът е метафора за всичко, което се случва.

Липсва ни едно възприятие - че нещо хубаво ще се случи. Аз имам вяра в него и в случай че денем ми се случат 99 кофти неща, ще напиша ария за едното хубаво нещо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР